Mobilevent til fødselsdagsfest

mobilevent til fødselsdagsfest

Skal du holde fødselsdagsfest og leder efter underholdning?

Et mobilevent egner sig rigtig godt til en fødselsdagsfest. Mobileventet kan fx starte på en bar ude i byen, hvor man inviterer gæsterne til at møde op på et givent tidspunkt, og man byder på en drink til at sætte festen i gang med. Lad fx ruten gå fra baren hen til et festlokale, hvor man serverer mad og holder fest bagefter. Eller man kan lave mobileventet i parken eller området nær et festlokale eller hjemmeadressen.

Til at forberede eventet får man som eventarrangør adgang til et enkelt arrangørsite, hvor man placerer punkter på et kort over det område, hvor man ønsker, at eventet skal foregå.

Man sender gæsterne af sted i hold af 3-5 personer pr. mobil, med fx to minutter mellemrum. I mobileventet er der plads til op til 10 hold, bland gerne holdene så de består af gæster, som ikke kender hinanden – det er en enestående mulighed for at skabe en god stemning til festen, at man har løst en aktivitet sammen.

Når mobileventet er i gang, får gæsterne en spændende story sendt til deres mobil, og de skal lede efter første punkt på kortet, hvor de får et spørgsmål, for at få næste punkt på kortet skal de svare rigtigt, hvis de svarer forkert får de 30 sekunders tidsstraf, der er svarmuligheder, så man kan altid gætte sig til et svar, dog få man kun point, hvis man svarer rigtigt i første forsøg. Holdene konkurrerer mod hinanden på point og tid. Et point pr. rigtigt svar i første omgang, og 3 bonuspoint hvis man kommer først i mål.

Som eventarrangør kan du følge med i holdenes fremgang i realtid, og til sidst ser du et resultat over hvem, som har haft flest rigtige svar på kortest tid og derved har fået flest point.

Husk en lille præmie til alle på det vindende hold!

Her finder du Spionjagten, som egner sig perfekt til en fødselsdagsfest.

Facebooktwitter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *