Polterabend med mobilevent

polterabend

Polterabend med mobilevent

Skal du arrangere en polterabend? Leder du efter noget sjov underholdning til en polterabend?

Et mobilevent kan være et godt bud på en underholdende aktivitet til en polterabend – et mobilevent er både sjovt og fyldt med aktion. Deltagerne konkurrerer om hvem, der får flest point, som opnås ved at svare hurtigst rigtigt på spørgsmål i mobilen, spørgsmål, som er relateret til et spændende plot.

Man kan evt. lade mobileventet starte på den adresse, hvor man henter bruden / brudgommen, og lade det slutte på en bar eller andet sted, hvor man evt. har planlagt andre aktiviteter.

Du arrangerer selv let mobileventet, ved at sætte nogle virtuelle poster ud på et kort i google maps, på et enkelt arrangørsite. Når holdene udfører mobileventet udløser de forskellige poster spørgsmål med svarmuligheder, som deltagerne skal svare på for at komme videre til næste post. På den måde går de fra post til post vha. af et kort i mobilen.

Mobileventets varighed afhænger af, hvor langt der er mellem posterne, så det justerer eventarrangøren helt selv. Du kan som eventarrangør følge dine hold på arrangørsitet og til sidst se hvem, som har fået flest point og derved har vundet.

Her finder du mere info om mobileventet Spionjagten

 

Facebooktwitter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *