Arrangement af mobilevent

arrangement af mobilevent

Arrangement af mobilevent vha. google maps.

Sådan arrangerer du et mobilevent:

Det er superenkelt at arrangere et mobilevent. Efter købet, får man adgang til et enkelt arrangørsite, som har Google Maps integreret. Man placerer herefter nogle punkter på et google kort over det sted, hvor man har bestemt sig for, at mobileventet skal foregå – det kan være i den nærliggende park, i byen, i skoven osv.

Del dine gæster op i hold, fungerer bedst med maks. 5 personer pr. hold  (og pr. mobil) med op til maks. 10 hold. Det er en god idé at blande holdene med gæster, som evt. ikke kender hinanden, så de får en chance for at lære hinanden at kende. Man registerer de forskellige hold med et mobiltelefonnummer, et til hvert hold, på arrangørsitet.

Man kan lade mobileventet gå fra arbejdspladsen til en bar ude i byen, eller til et festlokale. Der skal minimum være 75 meter mellem posterne, for at det bliver sjovest. Til de punkter som man placerer på kortet er der koblet nogle spørgsmål, som deltagerne skal svare på. Man går fra punkt til punkt ved at svare på spørgsmålene. Så snart at deltagerne har svaret rigtigt på spørgsmålet får de næste position på kortet. Der er svarmuligheder, så deltagerne kan altid gætte sig til et svar, for at komme videre, dog får de en tidsstraf på 30 sekunder hvis de svarer forkert, og de får kun point, hvis de svarer rigtigt i første omgang.

Sørg for at send holdene af sted med et par minutters mellemrum, så de ikke ankommer til posterne på samme tidspunkt.

Man kan under mobileventets gang følge deltagernes fremgang “live” på arrangørsitet, og her kan man også til slut se resultatet af eventet. Det hold, som får flest point vinder.

Her finder du mobilevents

Facebooktwitter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *