Udførsel af mobilevent

mobilevent-kort-2

Man udfører mobileventet udelukkende i mobilen ved hjælp af google maps.

Sådan foregår et mobilevent for deltagerne/ udførsel af mobilevent:

Deltagerne / holdene får en sms, hvor de logger ind på eventet, og der får de en intro med en spændende “story” og et Googlekort.

På Google kortet er det første punkt, som de skal lede efter blåt, og når man er indenfor en kort radius af punktet bliver det grønt, hvilket udløser et spørgsmål – Der er koblet et spørgsmål til hver post, og til hvert spørgsmål er der nogle svarmuligheder at vælge imellem, så man kan, hvis det behøves altid gætte sig til et svar. Når man har svaret rigtigt, får man et nyt punkt i Google Maps, som man skal gå videre til, hvis man derimod svarer forkert, får man en tidsstraf på 30 sekunder, inden man får lov at svare igen. Man får kun point, hvis man svarer rigtigt første gang på spørgsmålet, så det kan godt betale sig at forsøge at svare rigtigt i første omgang.

Holdene konkurrerer mod hinanden på tid og point, det hold, som får flest point vinder. Man får 3 bonuspoint, hvis man kommer hurtigst igennem eventet.

Et mobilevent er en supersjov oplevelse for deltagerne, og er en god måde at få sat en fest i gang på! Det egner sig godt til både en firmafest / firmaevent, en polterabend, en herremiddag / damemiddag og i mange andre sammenhæng.

Du finder mobilevents her

Facebooktwitter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *