Mobilevents

mobilevent udvalg

I mobileventet Spionjagten er en forretningshemmelighed blevet stjålet af to tidligere KGB-agenter, der nu arbejder freelance og laver ‘buzinezz’ ude i erhvervslivet. Jeres opgave er at skygge de mistænkte, og holde øje med hvor de bringer informationerne hen, samt at generobre dem. I følger lige i hælene på agenterne rundt i verden.

I mobileventet Jorden rundt på 80 minutter skal der konkurreres om hvilket hold, som kommer hurtigst rundt om jorden… og på vejen skal man besvare i alt 21 spørgsmål, for at få næste destination på kortet. I mobileventet er der spørgsmål relateret til geografi, historie, musik, arkitektur og meget andet spændende.

Hvordan:

Deltagerne får en kort introduktion til plottet i deres mobil, derefter får de en position på googlemaps, som de skal lede efter. Når de kommer til positionen, får de et spørgsmål i mobilen, som de skal besvare. Hvis de svarer rigtigt, får de næste kortposition, men hvis de svarer forkert, får de en tidsstraf og må vente 30 sekunder, inden de igen kan forsøge at svare på spørgsmålet. Man skal svare rigtigt på spørgsmålene for at kunne komme videre og for at få point. Der er svarsalternativer til spørgsmålene, så holdene kan altid gætte sig til et svar, dog uden point.

Gennemførsel event:

Mobileventet gennemføres med en smartphone eller tablet med internetforbindelse og “lokalitetstjenester” pr. hold. Mobileventet er fleksibelt i forhold til hvor det kan foregå, du bestemmer selv stedet.

Mobileventet egner sig godt til en polterabend, teambuilding eller til en firmafest / firmaevent.

Her finder du mobilevents

Mobilevent: Spionjagten

Mobilevent: Jorden rundt på 80 minutter

Facebooktwitter