Mobilevent til sommerfest

mobilevent til sommerfest
Et mobilevent egner sig perfekt til en sommerfest, når solen skinner, og man har ekstra meget lyst til at være udendørs!

Mobileventet foregår ved, at man som skattejagtarrangør sætter punkter ud på et kort over det sted, hvor man ønsker at mobileventet skal foregå, på et enkelt arrangørsite. Posterne på kortet udløser nogle spørgsmål, der er relateret til en “story”, og deltagerne skal lede efter punkterne i deres mobil, og når de kommer til stedet på kortet, udløser det et spørgsmål, som skal svares på, inden de kan komme videre.

Man kan fx placere mobileventposterne i en nærliggende skov, park eller ved en strand, hvor man så kan slutte af med en picnic for alle deltagerne, eller man kan lade mobileventet slutte i parken eller et festlokale, hvor man har planlagt en stor sommerfest.

En picnic kan arrangeres ved at hver person eller familie tager noget mad med, og man sørger for at have tæpper og lanterner med til, når det bliver mørkt. Eller man kan dække fint op i skovlysningen.

Husk også at tage noget musik med, evt. forbered en god spilleliste på Spotify, som I kan lytte til i løbet af aftenen.

Et mobilevent kan være med op til 10 hold, med 5 personer pr. hold, så det passer både til den mindre og den store sommerfest.

Til en sommerfest arrangerer vi Spionjagten

Facebooktwitter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *