Sommerfest med mobilevent

sommerfest med mobilevent

Når det bliver sommer, får man lyst til at være udendørs – sommeren er tid til udendørsaktiviteter, ikke kun for børnene, men også for de voksne!
Leder du efter underholdning til en sommerfest? Her egner et mobilevent sig rigtig godt til den varme, lyse årstid.

Arranger en sjov sommerfest for venner og kollegaer med et mobilevent som underholdning – lad dine gæster mødes fx i et festlokale eller på en bar ude i byen, og start mobileventet derfra, og det kan afsluttes samme sted eller et helt andet sted, hvor festen fortsætter.

Et mobilevent foregår udendørs med poster, som findes i mobilen. Det kan tilpasses til et hvilket som helst sted – i parken, skoven, byen mm. Man bestemmer selv længden på ruten, dog skal der minimum være 75 meter mellem posterne, for at det bliver sjovt og udfordrende at lede efter dem i mobilen. Efter købet, får man adgang til et enkelt arrangørsite, hvor man registrerer poster på et googlekort over det område, hvor man ønsker, at eventet skal foregå. I et mobilevent er der plads til 10 hold, på et hold kan der max. være 4-5 personer pr. mobil. Det kan være en god idé at blande holdene med de personer, som evt. ikke kender hinanden, så de får en chance for at lære hinanden at kende.

Mobileventet består af en spændende story med en opgave, som skal løses, med underholdende spørgsmål tilknyttet. Man bevæger sig fra post til post på kortet i mobilen og svarer på spørgsmålene. Start holdene med nogle minutters mellemrum, så de ikke er ved posterne samtidigt, og lad dem konkurrere mod hinanden på tid og point.

Til en sommerfest foreslår vi ”Spionjagten”, som er et aktionpræget mobilevent – der med garanti underholder og sætter gang i feststemningen til en sommerfest!

Her finder du ”Spionjagten”

Facebooktwitter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *