Mobilevent: Jorden rundt på 80 minutter

firmafest

Mobilevent til en firmafest, polterabend, afterwork mm.

Tag dine gæster med på en spændende rejse rundt om jorden, med dette nye mobilevent!

Jorden rundt på 80 minutter egner sig perfekt til en polterabend, afterwork, firmafest eller fødselsdag, hvor man ønsker at udfordre sine gæster. Det er et actionpræget mobilevent. Det indeholder 21 udfordrende spørgsmål indenfor en række forskellige områder bl.a. kultur, historie, sport, geografi, film, musik og litteratur.

Dine gæster konkurrerer i hold af maks. 4-5 personer pr. mobil. I et mobilevent er der plads til op til 10 hold, der konkurrerer om at komme hurtigst rundt om jorden med flest rigtige svar. Det gælder om at svare rigtigt på de individuelle spørgsmål i første ombæring for at få ét point. Hvis man derimod svarer forkert, får man ikke noget point og 30 sekunders tidsstraf. Man skal svare rigtigt for at få næste position på kortet. Der er svarmuligheder, så man kan altid gætte sig frem, dog uden da at få point, men for at komme videre.

Det er superenkelt at arrangere dette mobilevent, som egner sig godt både til bl.a. en polterabend, afterwork eller firmafest. Du får efter købet adgang til et enkelt arrangørsite, hvor du placerer posterne med spørgsmålene på et kort. Spørgsmål og historie er komplette, men du har frit spil til at placere dine poster præcis, hvor det passer i omgivelserne. Lad fx mobileventet gå fra en bar til et festlokale eller fra virksomheden til en restaurant ude i byen. Det hold, som kommer hurtigst igennem med flest rigtige svar, vinder!

Glem ikke en lille præmie til alle på det vindende hold!

Her finder du mobileventet:

Mobilevent: Jorden rundt på 80 minutter

Facebooktwitter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *