Om Spionjagten

spionjagten mobilevent

“Spionjagten” aktionpræget mobilevent

Spionjagten” er et mobilevent proppet med action og drama! Spionjagten egner sig godt til en polterabend, teambuilding eller til en firmafest / firmaevent.

Plot: En forretningshemmelighed er blevet stjålet af to tidligere KGB-agenter, som nu arbejder freelance og laver ‘buzinezz’ ude i erhvervslivet. I har fået til opgave af bestyrelsen, at skygge de mistænkte diskret og holde øje med, hvor de bringer informationerne hen. I skal generobre dem, hvis det er muligt. I har set de to spioner på overvågningskameraer. Da de er forbrydere, som er efterlyst af Interpol, har I kunnet identificere dem som Pjotr Romanowitsch-Kuznetsow og Dmitrij-Ivan Todorowski. Nu går jagten ind, men I har at gøre med forhærdede kriminelle, så vær forsigtige. Mappen med det stjålne dokument er forsynet med en sender, så I kan følge efter spionerne.

Hvordan:
Deltagerne får en kort introduktion til plottet i deres mobil. De får derefter en position på et kort, som de skal lede efter. Når de kommer til positionen, får de et spørgsmål på mobilen, som de skal besvare. Hvis de svarer rigtigt, får de næste kortposition, hvis de derimod svarer forkert, får de en tidsstraf og må vente 30 sekunder, inden de atter kan forsøge at svare på spørgsmålet. Man skal løse gåderne for at kunne komme videre. Der er svarsalternativer så holdene kan altid gætte sig til et svar.

Til at gennemføre eventet skal man bruge en smartphone eller tablet med internetforbindelse og “lokalitetstjenester” pr. hold. Man kan lade mobileventet gå fra arbejdspladsen til en bar eller festlokale, mobileventet er fleksibelt i forhold til hvor det kan foregå, du bestemmer selv stedet på google maps.

Køb en actionpræget spionjagt her

Facebooktwitter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *